Koníčky | Dům a zahrada

Smaltované nádobí

Hodnocení

Smaltované nádobí patřilo již za časů našich babiček k velmi oblíbeným nádobím. Rádi byste vařili ve smaltovaném nádobí, ale nevíte však, kde si jej můžete objednat a koupit? Vše se dočtete na zelené mánii v našem článku na téma smaltované nádobí. Dozvíte se z čeho je smaltované nádobí vyrobeno. Jaké jsou typy forem na smaltované nádobí. Kolik smaltované nádobí stojí a kde si jej můžete vyzvednout. Smaltované nádobí se vyznačuje nízkými náklady na energie, což potěší každého, kdo chce snížit svůj účet za energie.

Smaltované nádobí
Smaltované nádobí

Pokud si myslíte, že smaltované nádobí, které si pamatujete z časů Vašich babiček, patří do starého železa, tak jste na velikém omylu. Smalt se používal pro výrobu nádobí již ve starověké Číně, odkud se postupně dostal i do Evropy. Byl nesmírně oblíben především díky jeho dlouhé životnosti a vynikajícím vlastnostem při vaření.

Smaltované nádobí Vám přinese nejen nádech retra ve Vaší kuchyni, ale především i absolutní zdravotní nezávadnost materiálu. Na rozdíl od jiných materiálů (například teflon) Vám při jeho častém používání nehrozí sebemenší riziko a můžete tak připravovat zdravé pokrmy.

Smaltované nádobí jako jeden z mála materiálů je schopné rozvést teplo naprosto rovnoměrně. Se smaltovaným nádobím už se Vám rozhodně nestane, že byste měli při vaření část jídla spáleného a část nedovařeného.

Smaltované nádobí se vyznačuje stylovým provedením, nádhernými malůvkami a precizním zdobením. Nádobí ze smaltu můžete snadno a rychle omýt v rukou, protože se na něm neusazují připálené nečistoty.

Zdroj: Zelenamanie.cz

Nepřehlédněte

Optimalizujte si daně před koncem roku

Optimalizujte si daně před koncem roku

15.12. | 00:30 Finexpert.e15.cz

Vhodně zvolenou daňovou strategií lze ušetřit velké množství…

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

22.10. | 06:40 Wildcats.sk

Mačací raj” je názov súkromného depozitu pre mačičky, ktorý…

Jak využít amatérské fotografie

Jak využít amatérské fotografie

18.10. | 22:08 Web.libimseti.cz

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření,…

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

18.10. | 17:57 Inoutic.cz

Výměna oken představuje ekonomicky výhodné a…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym