Koníčky | Dům a zahrada

Terasa bezpečná pro děti, pohodlná pro majitele

Btcz

13:50 | 26.1.2009
Btcz

Hodnocení

Stylová, na údržbu nenáročná terasa a zároveň bezpečné místo pro dětské hry. Naivní představy? Ne! Díky realizaci venkovního bazénu a terasy, při které byl použit materiál Twinson, jsme si ověřili, že je to možné. Povrchový materiál Twinson je funkční a má spoustu užitečných vlastností, navíc splňuje náročná kritéria kvality a odolnosti.

Terasa bezpečná pro děti, pohodlná pro majitele
Terasa bezpečná pro děti, pohodlná pro majitele

Stylová a na údržbu nenáročná terasa a zároveň bezpečné místo pro radovánky vašich dětí. To vše na jednom místě naleznete u vilky ve středním Slovensku. Majitel se rozhodl pro venkovní bazén a terasu použít kompozitní materiál Twinson společnosti Deceuninck, který v sobě spojuje kvalitativní vlastnosti dřeva a PVC. Materiál je vhodný pro terasy, chodníčky a pro svůj neklouzavý povrch také pro okraje bazénů. Je vynikající alternativou tvrdým exotickým dřevům, která jsou pro tyto účely doposud využívána.

Majitel rodinného domu na středním Slovensku musel při umístění bazénu do své zahrady řešit hned několik problémů. Chtěl dát místu zajímavý a stylový vzhled bez vysokých nároků na údržbu a také vytvořit prostor pro relaxaci v těsné blízkosti bazénu. Důležitým aspektem realizace byla také bezpečnost dětí.

Materiál Twinson splňuje tyto náročné podmínky především díky neklouzavému povrchu, minimálním nárokům na údržbu a odolnosti vůči plísním a hnilobám, které vznikají ve vlhkém prostředí, jakým okraj bazénu bezesporu je. Materiál je z padesáti procent tvořen borovicovým dřevem a jeho struktura i vzhled jsou velice podobné exotickým dřevům.

Majitel vybral kompozitní materiál Twinson v lískově hnědé barvě tak, aby dokonale ladil s okolním prostředím a odstínem fasády rodinného domu. Materiál byl použit pro terasu v těsné blízkosti vstupu do bazénu, která slouží jako relaxační zóna v jeho těsné blízkosti. Zároveň byl po celém obvodu bazénu nainstalován zvýšený stupeň o šířce 44 centimetrů, který vytváří optický lem bazénu.

Zdroj: Deceuninck.cz

Nepřehlédněte

Optimalizujte si daně před koncem roku

Optimalizujte si daně před koncem roku

15.12. | 00:30 Finexpert.e15.cz

Vhodně zvolenou daňovou strategií lze ušetřit velké množství…

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

22.10. | 06:40 Wildcats.sk

Mačací raj” je názov súkromného depozitu pre mačičky, ktorý…

Jak využít amatérské fotografie

Jak využít amatérské fotografie

18.10. | 22:08 Web.libimseti.cz

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření,…

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

18.10. | 17:57 Inoutic.cz

Výměna oken představuje ekonomicky výhodné a…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym