Společnost | Finance

Virtuální kancelář pro Vaši firmu

15:21 | 16.8.2012

Hodnocení

Virtuální kancelář u společnosti Profi-kancelář, založení společnosti rychle nebo zdarma, virtuální kancelář Praha 2 a 3, vč. pošty a tel a mnohem více se dozvíte v článku.

Virtuální kancelář pro Vaši firmu
Virtuální kancelář pro Vaši firmu

Založili jste si firmu, ale nepotřebujete mít vlastní kancelář? Můžete si objednat virtuální kancelář, která Vám zpřístupní profesionální zázemí za zlomek ceny. Sídlo firmy máte zajištěno během několika minut a přitom můžete pracovat z pohodlí domova. Nezní to lákavě? Podívejme se, jak virtuální kancelář skutečně funguje. Bez sídla firmy se neobejde žádná firma, a proto je třeba se rozhodnout, zda si najmout skutečnou kamenou kancelář, jejíž chod je finančně náročný i přesto, že ji budete používat zřídka, či si zaplatit virtuální kancelář.

Virtuální kancelář si můžete vybrat v jednotlivých kancelářských centrech společnosti Profi-kancelář s.r.o. Sídla společnosti jsou nabízeny ve dvou nejvyužívanějších variantách a ještě navíc je zpřístupněn program moje PROFI, u něhož si můžete požadované služby nastavit přímo na míru. Profi-sídlo je základní variantou virtuální kanceláře, která nabízí poskytnutí sídla společnosti či kontaktní adresy firmy. Máte neomezený příjem a měsíční přeposílání korespondence, je k dispozici i vlastní pevná linka s přesměrováním na Váš telefon. Bude-li potřeba jednat s úřady, zasedací místnost můžete využít zdarma. Dopisy Vám jsou v rámci Profi-sídla dostupné online či s upozorněním na e-mail. Adresa virtuální kanceláře je v kancelářském centru Husinecká, Praha 3 či Karlovo náměstí, Praha 2.

Dalším produktovým balíčkem je program Profi-kancelář, který nabízí komplexní služby virtuální kanceláře. Jedná se o rozšíření programu Profi-sídlo o týdenní přeposílání pošty, telefonní linku s operátorem, zasedací místností na dvě hodiny měsíčně zdarma a 20 % slevu na pronájem kanceláře. Platba probíhá po třech měsících. Operátor telefonní linky se představí jménem vaší firmy a přepojí zákazníka na Vás či příjme vzkaz, který Vám předá. Můžete si vybrat sídlo společnosti, aniž byste si pronajímali drahé budovy, v nichž by firma sídlila. Pokud můžete provádět svou práci z pohodlí domova, volte virtuální kancelář, která Vám zásadně zjednodušší agendu a zefektivní provoz. Máte možnost si vybrat program ze standardního ceníku, anebo si můžete vše nastavit sami v rámci programu moje PROFI, což je lákavá a často využívaná varianta. Naše společnost poskytující sídla Vám pouze naúčtuje jednotlivé poplatky za služby dle sazebníku.

Zdroj: Toppost.cz

Nepřehlédněte

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité…

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité prikrývky

7.1. | 02:43 Webnoviny.sk

Organizácia ich chce využívať napríklad po povodniach.

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští…

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští politici | Praha politi

7.1. | 02:43 Parlamentnilisty.cz

Obavy ze zrušení voleb dostávají konkrétní podobu. V…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi odpracovať

7.1. | 02:43 Korzar.sme.sk

Rómsku otázku považuje poslanec Štefan Kužma (SDKÚ) za…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu číst!

9.11. | 19:39 Webitech.cz

Naučte se číst rychle a efektivně s online projektem…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym