Společnost | Finance

Založení s.r.o. s pomocí

14:45 | 22.6.2012

Hodnocení

Založení firmy rychle, nebo zdarma. Zodpovězení otázek ohledně založení společnosti a založení s.r.o. a mnohem více se dozvíte v článku.

Založení s.r.o. s pomocí
Založení s.r.o. s pomocí

Zvažujete založení s.r.o.? Přemýšlíte, jak založit firmu snadno a rychle? Potřebujete pomoc odborníků? Uvažujete kde umístíte svojí kancelář? Pokud jsou toto otázky, na které hledáte odpověď, následující článek vás zaujme.

Vymyslete název své nové společnosti. Už při založení s.r.o. je dobré přemýšlet o souvislosti mezi názvem a předmětem podnikání. Je dobré, když název odpovídá tomu, co firma vyrábí či prodává. Pokud se rozhodnete v názvu přímo použít slova představující výrobek či službu, bude pro vaše zákazníky jednodušší vás na internetu najít. Na druhou stranu při rozšíření podnikání do výrazně odlišného oboru může být název spíše k úsměvu, ne-li přímo na škodu. Také dejte pozor, aby zamýšlený název nově zakládané s.r.o. nebyl zaměnitelný za název již existující firmy. To lze dobře ověřit například v obchodním rejstříku.

Pokud využijete podpůrný servis k založení s.r.o., není vaše přítomnost kromě osobní účasti při sepisování notářského zápisu a složení základního kapitálu společnosti vůbec potřeba. Odborníci se postarají o to, aby veškeré dokumenty k založení s.r.o. byly připraveny a podány v souladu s platnou legislativou. Kromě zřízení živnostenského listu a zápisu nové společnosti do obchodního rejstříku se Profi-kancelář s.r.o. postará i o přihlášení na finančním úřadě, volitelně k placení DPH.

Za jak dlouho můžete očekávat založení firmy a registraci na všech důležitých úřadech? Když se do zakládání společnosti pustíte zcela sami, počítejte při troše štěstí s jedním měsícem. Ovšem pokud vám bude zápis z nějakého zásadnějšího důvodu zcela zamítnut, můžete se do celého procesu pustit znova od začátku.

Zdroj: Pr.publikace.info

Nepřehlédněte

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité…

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité prikrývky

7.1. | 02:43 Webnoviny.sk

Organizácia ich chce využívať napríklad po povodniach.

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští…

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští politici | Praha politi

7.1. | 02:43 Parlamentnilisty.cz

Obavy ze zrušení voleb dostávají konkrétní podobu. V…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi odpracovať

7.1. | 02:43 Korzar.sme.sk

Rómsku otázku považuje poslanec Štefan Kužma (SDKÚ) za…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu číst!

9.11. | 19:39 Webitech.cz

Naučte se číst rychle a efektivně s online projektem…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym