Lidé

firemní akce, večírky, konference

Anonym

10:23 | 5.3.2010
Anonym

Hodnocení

Portál Prostory Pro Akce je určen pro hledání vhodných prostorů pro firemní nebo i soukromé akce, prostory pro firemní akce, firemní akce, prostory pro akce, místa pro kongresy, firemní večírky.

firemní akce, večírky, konference
firemní akce, večírky, konference

Vítejte na stránkách, které Vám umožní rychle a snadno nalézt prostory vhodné pro firemní akce nebo skupinové akce všeho druhu … konference, kongresy, semináře, školení, podnikové večírky, kulturní a společenské akce, sportovní turnaje, aktivní vyžití, teambuilding i relaxaci. Pořádáte konference, podnikové večírky, sportovní akce, společenská setkání a jiné firemní akce? Na našich stránkách si vyberete prostory, které budou vyhovovat Vašemu zadání nejen svou kapacitou a lokalitou, ale i svým stylem a charakterem. Navíc zde naleznete mnoho inspirací pro přípravu firemní akce každého druhu

Konference, semináře, školení, tiskové konference nebo prezentace jsou pro firmy nejefektivnější přímou formou předávání informací a vzdělávání. Výběr vhodného místa může pozitivně přispět k pozornosti účastníků a tím několika násobně zvýšit úspěšnost akce. Vyberte si z množství sálů a salónků nebo zkuste překvapit volbou netradičního prostoru.

Večírky a společenské akce patří mezi firemní akce, které pozitivně motivují jednotlivce i mezilidské vztahy. Aby byl večírek nebo společenský program úspěšný, je nutné zaujmout nejen vhodným programem a občerstvením, ale i prostorem, který vytvoří atmosféru firemní akce. Vyberte si z množství nejrůznějších typů objektů a nechte se inspirovat řadou stylů nabízených prostorů.

Mezi firemní akce nepatří jen konference, školení nebo večírky, ale na významu nabývají i firemní turnaje, sportovní a jiné aktivity, teambuildingové akce a stále častěji relaxace, která dodá energii a pozitivně motivuje. Sport a relaxace se často stávají součástí pořádaného kongresu nebo školení, které vhodně doplňují. Vyberte si prostory podle druhu aktivit, které vás zajímají.

Zdroj: Prostoryproakce.cz

Nepřehlédněte

Zemřel herec a dirigent Pavel Vondruška, člen Divadla…

Zemřel herec a dirigent Pavel Vondruška, člen Divadla Járy Cimrmana

7.2. | 09:10 Aktualne.centrum.cz

Herec a dirigent podlehl v nemocnici zranění, bylo mu 85 let

otevřený dopis

otevřený dopis

6.2. | 17:35 Unipa.cz

unipa, unie porodních asistentek je sdružuje porodní…

Zážitek z jedné vyučovací hodiny na romské škole. Blog…

Zážitek z jedné vyučovací hodiny na romské škole. Blog - Václav Vrána

1.2. | 11:30 Vaclavvrana.blog.idnes.cz

Politická satira, myslím si, že je jí stále málo. Upozorňuji…

KOMENTÁŘ: Co bude dál? Armáda, Mubarak, islamisté

KOMENTÁŘ: Co bude dál? Armáda, Mubarak, islamisté

31.1. | 08:46 Zpravy.idnes.cz

Situace v Egyptě připomíná Írán roku 1979. Západu se může…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym