Koníčky | Cestování

Beck Reisen - zájezdy v roce 2010

Anonym

14:58 | 16.4.2010
Anonym

Hodnocení

Pro rok 2010 si Beck Reisen, respektive Beck cestovní klub, připravil vyjímečně úspěšný a oblíbený zájezd „Čtyři státy“. Účastníci se mají možnost vyhrát zájezd do Egypta – plavba po Nilu na 4* luxusní lodi s Beck Reisen s.r.o.

Beck Reisen - zájezdy v roce 2010
Beck Reisen - zájezdy v roce 2010

Cestovní kancelář Beck Reisen začala tento rok využívat k propagaci svých zájezdů i placenou inzerci v časopisech. Jedná se o triviální křižovky (Beck křížovky). Po jejich vyluštění a odeslání se člověk dostává do slosování o 100 zájezdů. CK Beck Reisen losuje šťastlivce, kteří získávají různé benefity a slevy k zájezdům.

Pro rok 2010 si Beck Reisen, respektive Beck cestovní klub, připravil vyjímečně úspěšný a oblíbený zájezd „Čtyři státy“. Jedná se o zájezd po čtyřech státech EU na 6 dní. Pokud správně vyluštíte Beck křížovku, máte možnost si vzít s sebou 1 osobu zcela zdarma! Můžete se těšit na 6 nezapomenutelných dní ve 3* hotelích se snídaní v okolí Bodamského jezera. Samozřejmostí je dvojlůžkový pokoj. Cesta je zajištěna luxusním autobusem. Odjíždí se z okolí vašeho bydliště.

CK Beck Reisen garantuje: "Každý si přijde na své! Během zájezdu zažijete romantiku přímo v lůně přírody na květinovém ostrově Mainau, ruch velkoměsta ve švýcarském Curychu, ale i milovníci historie si přijdou na své při návštěvě pohádkového zámku Neuschwanstein a Lichtenštejnska.

Po příjezdu a ubytování vás bude čekat nepovinná informační show o světových novinkách a nejnovějších produktech s pozváním na chutný oběd. Ve zbytku volného času se můžete těšit na návštěvu hlavního města Lichtenštejnska Vaduz. Následující den si užijí všichni milovníci fauny. Čeká je totiž kvetoucí ostrov Mainau. Příští ráno si na své přijdou milovníci architektury a historie. Budou mít možnost navštívit jeden z nejhezčích zámků Německa - Neuschwanstein. Pátý den se můžete těšit na pulzující švýcarské město Curych a všechny jeho krásy.

Zdroj: Beck-Reisen.blogerka.cz

Nepřehlédněte

Optimalizujte si daně před koncem roku

Optimalizujte si daně před koncem roku

15.12. | 00:30 Finexpert.e15.cz

Vhodně zvolenou daňovou strategií lze ušetřit velké množství…

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

22.10. | 06:40 Wildcats.sk

Mačací raj” je názov súkromného depozitu pre mačičky, ktorý…

Jak využít amatérské fotografie

Jak využít amatérské fotografie

18.10. | 22:08 Web.libimseti.cz

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření,…

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

18.10. | 17:57 Inoutic.cz

Výměna oken představuje ekonomicky výhodné a…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym