Koníčky | Dům a zahrada

Bydlení, nábytek a bytové doplňky

Anonym

11:08 | 3.3.2010
Anonym

Hodnocení

Zařizujete dům nebo byt a chcete jej vytvořit podle svých představ, ale podle moderních trendů bydlení? Přinášíme několik rad a tipů, jak na to.

Bydlení, nábytek a bytové doplňky
Bydlení, nábytek a bytové doplňky

Zařizujete si byt či dům a chcete své bydlení vytvořit sami pro sebe podle moderních trendů bydlení současné doby? Zajímáte se o moderní i klasický nábytek, bytový textil, interiérové doplňky a design? Nechte se inspirovat.

Neorientujete se v nepřeberném množství designového zboží a interiérových bytových doplňků? Svět bydlení má pro Vás zajímavý tip - pražskou prodejnu s interiérovými doplňky Apropos. Tento obchod nabízí skutečně rozličné zboží – od drobných doplňků přes papírové výrobky, designové dárečky, bytový textil, až po lampy, nábytek a mnohem více. Více se dočtete na stránkách Světa bydlení.

Kdo by nechtěl mít svůj domov moderní a trendy? To, co každý z nás požaduje a na čem trvá, je kvalita vybavení. Dnešní trh s různorodou nabídkou představuje nejrůznější styly v oblasti bydlení. Jak si tedy vybrat ten správný nábytek, sedací soupravu, kuchyňskou linku, ložnici, postel či svítidla právě do svého bytu či domu? Navštivte 23. mezinárodní veletrh nábytku, podlahovin, bytového textilu, doplňků a designu Pragointerier New Design 2010!

Která místnost v bytě či domě je multifunkční a nejvíce využívaná? Ano, je to obývací pokoj. V něm trávíme společné chvíle se svou rodinou a přáteli, v obývacím pokoji relaxujeme, posloucháme hudbu nebo si čteme. A právě proto tyto místnosti chceme zařídit reprezentativně, prakticky a třeba i moderně. Jaké jsou dnes trendy pro obývací stěny, k čemu mají obývací stěny sloužit nebo co je potřeba zohlednit při výběru nábytku do obývacího pokoje, se dočtete na stránkách Světa bydlení.

Zdroj: Rsts.cz

Nepřehlédněte

Optimalizujte si daně před koncem roku

Optimalizujte si daně před koncem roku

15.12. | 00:30 Finexpert.e15.cz

Vhodně zvolenou daňovou strategií lze ušetřit velké množství…

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

22.10. | 06:40 Wildcats.sk

Mačací raj” je názov súkromného depozitu pre mačičky, ktorý…

Jak využít amatérské fotografie

Jak využít amatérské fotografie

18.10. | 22:08 Web.libimseti.cz

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření,…

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

18.10. | 17:57 Inoutic.cz

Výměna oken představuje ekonomicky výhodné a…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost