Kultura | Hudba a MP3

Club Fest 2010

Hodnocení

Zveme vás na první dějství multimediálního Club Festu, který představí clubbing tak, jak jej ještě neznáte! Během jednoho večera a na jednom místě okusíte program a atmosféru rovnou deseti pražských klubů

Club Fest 2010
Club Fest 2010

Zároveň se vám dostane jedinečné příležitosti porovnat a zhodnotit jejich kvality ve vzájemném kontestu o několika kategoriích. Klubovou zábavu obohatí mimořádná vizuální show v podobě Video Mapping Stage 3D, kterou speciálně na tuto akci připravil kreativní tým patnera QUIX.

Zárukou kvalitního programu a produkce budou extrémní výkony představitelů hlavních rolí – djs, barmanů a tanečnic – kteří budou ve jménu své domácí scény usilovat o vaši přízeň. Na konci akce proběhne vyhlášení těch NEJ ve čtyřech klubových disciplínách – nejoblíbenější DJ, nejlepší tanečnice, nejsympatyčtější barman a v hlavní soutěži rozhodne nejvyšší tržba.

Hudební éter naplní deset rezidentních DJs – Shorty, MarcoS, Rockstar feat Oliver beatman, Faith, Carlos feat George trumpetman, Dzonan, Adnene, John Culter, Martin Frank a Raffael de la Rue – kteří budou mít vždy 30 minut na to, aby upoutali vaši pozornost a dostali klubový kotel do varu. Významnou oporou jim bude i nespočet sexy tanečnic, kam jen se podíváte. Strádat rozhodně nebudou ani vaše chuťové buňky! Skvělé drinky dostanete hned na deseti stanovištích a to z rukou barmanské elity jednotlivých klubů.

To ale zdaleka není vše. Světelné show, vychytané animace a videoprojekce, které v synchronizaci s hudebním programem umocňují celkový prožitek clubberů, už jsou v dnešní době nedílnou součástí standardní produkce. Club Fest si pro vás ale připravil speciální scénu, která jako vrchol projekčních technologií současnosti předčí očekávání i těch nejvěrnějších klubových fajnšmekrů. Svou českou premiéru bude mít na akci Video Mapping Stage 3D o projekčních rozměrech 64m2 doplněná o luxusní lasershow.

Zdroj: Hudebnistage.cz

Nepřehlédněte

Už to nejde jako za mlada:-)

Už to nejde jako za mlada:-)

7.1. | 02:43 Video.maxizabava.cz

Zábava v důchodu aneb už to tolik nejde:-)

Horkýže slíže vydávájí výběrovku a jedou na turné

Horkýže slíže vydávájí výběrovku a jedou na turné

7.1. | 02:43 Koule.cz

Slovenští punkrockeři Horkýže slíže vydávají pod názvem V…

Iron Man 3 - první trailer

Iron Man 3 - první trailer

23.10. | 20:39 Filno.pise.cz

Včera jste se mohli podívat na první plakát k filmu Iron Man…

Zrecykluj song a vyhraj vlastní videoklip

Zrecykluj song a vyhraj vlastní videoklip

7.10. | 14:53 Hudebniakce.cz

Máte kapelu nebo jen rádi zpíváte, chtěli by jste natočit…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym