Sport

Za golfem do tureckého Beleku

Anonym

08:59 | 25.1.2010
Anonym

Hodnocení

Golfová hřiště leží momentálně pod silnou sněhovou přikrývkou a ještě bude trvat několik měsíců, než na nich bude opět možno hrát. Golf Club Kunětická Hora pro Vás proto připravil v termínu 6.-13. dubna 2010 další zájezd do golfové destinace. Opět byl vybrán osvědčený turecký Belek a pětihvězdičkový hotel Cornelia Diamond Resort Golf & Spa.

Za golfem do tureckého Beleku
Za golfem do tureckého Beleku

(24.1.2010 22:43 -md-) Naše hřiště leží momentálně pod silnou sněhovou přikrývkou a ještě bude trvat několik měsíců, než na něm bude opět možno hrát. Aby tento čas co možná nejrychleji utekl, připravili jsme pro vás v termínu 6.-13. března 2010 další zájezd do golfové destinace. Opět jsme vybrali osvědčený turecký Belek a pětihvězdičkový hotel Cornelia Diamond Resort Golf & Spa.

Poloha: Luxusní hotelový komplex se nachází přímo u krásné písečné pláže v prestižním turistickém letovisku Belek, cca 45 km od centra Antalye a cca 35 km od letiště.Hotel: Hostům je k dispozici hala s recepcí, několik restaurací a barů, 8 bazénů včetně krytého bazénu, bazénu s aquaparkem a bazénů pro děti, kadeřnictví, lázeňské centrum, obchody, internetová kavárna a konferenční prostory. Po příjezdu do hotelu je pro vás připraven uvítací přípitek šampaňským nebo čerstvým džusem a mísa ovoce na pokoji. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou u bazénů a na pláži zdarma.Pokoje: Hotel nabízí ubytování v různých typech pokojů. Standardní klimatizované pokoje jsou luxusně vybavené a mají koupelnu s vanou a WC, vysoušeč vlasů, LCD SAT TV, telefon, minibar, bezpečnostní schránku, kabelové připojení k internetu (bezdrátové připojení za poplatek) a balkon.Sportovní vyžití a zábava: Hotel pro své hosty pořádá různé animační programy. Zdarma stolní tenis, tenis (lekce tenisu, osvětlení, rakety a míčky za poplatek), lukostřelba, plážový volejbal, basketbal, fitness, sauna, nemotorizované vodní sporty. Za poplatek kulečník, bowling, squash, fotbal, masáže a motorizované vodní sporty. Pro děti je zde miniklub a junior klub. Vedle hotelu se nachází golfové hřiště Cornelia Golf Club.Stravování: Diamond All Inclusive.Cena zahrnuje: - 7x ubytování ve standardním dvoulůžkovém pokoji ultra all inclusive - 5x green fee (2x Cornelia, 1xLykia, 1x Montgomerie, 1x Sultan) - garantované hrací časy - zpáteční transfery z letiště do hotelu a z hotelu na hřiště - povinné pojištění CK proti úpadku ve smyslu zákona 159/99 Sb. - letenku včetně tax a přepravy golfových bagů do 15 kg váhy Letový řád z Vídně do Antalye se společností Condor: 1 XQ 0191 06MAR VIE 19:05 – 06MAR AYT 22:40 2 XQ 0190 13MAR AYT 16:15 – 13MAR VIE 18:05 Pozn.: Cestu do Vídně uspořádáme hromadně (dle dohody – Pendolino nebo autobus). Tato doprava není v ceně zájezdu.CENA ZÁJEZDU NA OSOBU: 35.490 Kč (2lůžkový pokoj) 40.490 Kč (1lůžkový pokoj) Pro bližší informace se neváhejte obrátit na Michala Dvořáka: michal.dvorak@gckh.cz

Zdroj: Gckh.cz

Nepřehlédněte

Těsná prohra Slovanu "C" s Aší | TJ Slovan…

Těsná prohra Slovanu "C" s Aší | TJ Slovan Karlovy Vary

30.1. | 10:14 Tjslovankv.g6.cz

Céčko přivítalo na domácích drahách tým z Aše, který se v…

Uruguajsky kanonier Suarez uz patri Liverpoolu - Futbal…

Uruguajsky kanonier Suarez uz patri Liverpoolu - Futbal - Sport

28.1. | 20:58 Aktualne.centrum.sk

Aktualne.sk - kompletne spravodajstvo, spravy z domova i zo…

Silniční kolo Fondriest TF1 Anniversary Chorus SL -…

Silniční kolo Fondriest TF1 Anniversary Chorus SL - vel. L - Výprodej skladových kol - Celá kola |.

28.1. | 11:55 Dev.kolokram.cz

Kolo je skladem ve velikosti L. Dodání možné okamžitě.

Metodika tréninku a výživové poradenství » Jiří Lenikus…

Metodika tréninku a výživové poradenství » Jiří Lenikus - Osobní Trenér Fitness

28.1. | 09:22 Jirilenikus.cz

Narodil jsem se 5. srpna 1978. Se sportem jsem začal poměrně…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym