Koníčky | Cestování

Derby jako řemen, Slovan B-SKK B | TJ Slovan Karlovy Vary

Hodnocení

SKK trochu přeházelo sestavu a na úvod utkání nasadila Víťu Vodehnala (423), který většinou dotahuje. Za domácí jako skoro vždy hrál Hanz Luster (463). Oba hráči patří mezi špičku KvKP. Hanzovi se mnohem lépe daří plné (321), které jsou nejlepší z celého utkání. Víťa naopak má lepší dorážku. Nakonec

Derby jako řemen, Slovan B-SKK B | TJ Slovan Karlovy Vary
Derby jako řemen, Slovan B-SKK B | TJ Slovan Karlovy Vary

Čtrnácté kolo KvKP svedlo dohromady dva karlovarské celky Slovan „B“ a SKK „B“. Hosté, kteří se po minulém kole dostali do dvoubodového trháku na čele tabulky, chtěli své postavení ještě upevnit. Slovan družstvu SKK v tomto pomohl výhrou nad Aší, která byla na tom bodově stejně jako SKK. Toto derby slibovalo tuhý boj, což se také potvrdilo.

SKK trochu přeházelo sestavu a na úvod utkání nasadila Víťu Vodehnala (423), který většinou dotahuje. Za domácí jako skoro vždy hrál Hanz Luster (463). Oba hráči patří mezi špičku KvKP. Hanzovi se mnohem lépe daří plné (321), které jsou nejlepší z celého utkání. Víťa naopak má lepší dorážku. Nakonec však vítězí domácí hráč o 40 kuželek, což je do začátku slušná porce.

Ovšem to bylo ze strany Slovanu na dlouhou dobu vše. Další tři hráči svá utkání prohráli a dali tak šanci hostům k trháku. Blízko k výhře nad soupeřem měl Tomáš Beck, avšak jeho (opět) katastrofální dorážka (8 fíků, (všechny pouze na sedláky) z celkového počtu 13 celého týmu) zapříčinila prohru a to mělo i celkový dopad na utkání. Před ním Petr Beseda (440) prohrál s velice dobře hrajícím Jirkou Gabriškem (455) a Venca Zápotočný (442) s Vencou Šnajdrem (452).

Stav utkání 2:6 +12 Slovan. Pátý domácí hráč Martin Trakal (458) se snažil od prvních hodů a soupeři Zdeňkovi Lovečkovi (423)utíkal každým hodem. Celkem nadělil soupeři 35 kuželek. Stav 4:6 +47. Dotahovákem Slovanu byl Libor Starý (431), hosté nasadili Václava Krysla (447). Pokud chtěl domácí tým pomýšlet na vítězství, musel by Libor soupeře porazit jakým kli rozdílem. Libor se snažil, ale dobře hrající hostující hráč byl lepší v plných, které tento duel rozhodli, a konečný výsledek byla remíza.

Zdroj: Tjslovankv.g6.cz

Nepřehlédněte

Optimalizujte si daně před koncem roku

Optimalizujte si daně před koncem roku

15.12. | 00:30 Finexpert.e15.cz

Vhodně zvolenou daňovou strategií lze ušetřit velké množství…

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

22.10. | 06:40 Wildcats.sk

Mačací raj” je názov súkromného depozitu pre mačičky, ktorý…

Jak využít amatérské fotografie

Jak využít amatérské fotografie

18.10. | 22:08 Web.libimseti.cz

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření,…

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

18.10. | 17:57 Inoutic.cz

Výměna oken představuje ekonomicky výhodné a…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym