Koníčky | Dům a zahrada

Dětský nábytek BEBE

Hodnocení

jsme velice rádi, že právě Nábytek Aldo, Vám může jako jediný představit na českém trhu kolekci dětského nábytku HPA a Bebe. Kolekce představuje netradiční design, velmi efektní, elegantní a praktický. Příjemné, romantické dětské motivy tolik příznačné pro dětský svět

Dětský nábytek BEBE
Dětský nábytek BEBE

jsme velice rádi, že právě Nábytek Aldo, Vám může jako jediný představit na českém trhu kolekci dětského nábytku HPA a Bebe. Kolekce představuje netradiční design, velmi efektní, elegantní a praktický. Příjemné, romantické dětské motivy tolik příznačné pro dětský svět od narození až do prvních školních dní provázejí všechny segmenty. Dětský nábytek je navržen se všemi možnými bytovými doplňky, které tvoří krásný finální celek a při koupi kompletního dětského pokoje vnese do místnosti útulnost s romantikou. Zařízení dětského pokoje od A do Z v nejrozmanitějších motivech se tak na nábytku Aldo stává nejen naším, ale doufáme že i Vaším snem.

Kolekce Bebe Vám představí rovněž velmi trendy módní kolekci šatů pro děti. První kolekcí bude dětská móda léto 2010. Snad budete díky přiloženým fotografiím souhlasit, že sledovat vývoj a nové zboží se vyplatí. Náš kolektiv je nadšen a věříme, že sortiment obohatí nejen český trh, ale především dětské pokoje.

Dětská kolekce Bebe se dělí do několika kategorií, které jsme rozdělili podle motivu na nábytku. Najdete tak dětský systém Jungle, Snupi, Zoo a další. U dětského nábytku je možnost dodržení designu od narození až po studentská léta, stejně jako je tomu i u dětského nábytku VIP, který jsme Vám představili před nedávnem. Když dítě začne dělat první krůčky a odroste dětské postýlce, stačí dětskou postýlku zaměnit za klasickou postel ve stejném designu, ale samozřejmě jiných, větších rozměrů. Za zmínku stojí jak kvalita dětského nábytku, tak především celý způsob sestavování. Do dětského pokoje můžete pořídit nejen nábytek, ale také povlečení, záclonky, polštářky a jiné dekorace. Vše je k dispozici tak, abyste celkový interiér pokojíčku nemuseli složitě několik měsíců postupně doplňovat.

Kolekce dětského oblečení bude nabízena vždy s předstihem ročního období, tzn. v průběhu prázdnin již budeme připravovat kolekci oblečení podzim - zima 2010. A co je na módním trendy oblečení Bebe nejhezčí? Netradičnost a kvalitní materiály. Posuďte sami, děti mohou v oblečení Bebe vypadat velmi, velmi sladce.

Zdroj: Nabytek-Aldo.cz

Nepřehlédněte

Optimalizujte si daně před koncem roku

Optimalizujte si daně před koncem roku

15.12. | 00:30 Finexpert.e15.cz

Vhodně zvolenou daňovou strategií lze ušetřit velké množství…

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

22.10. | 06:40 Wildcats.sk

Mačací raj” je názov súkromného depozitu pre mačičky, ktorý…

Jak využít amatérské fotografie

Jak využít amatérské fotografie

18.10. | 22:08 Web.libimseti.cz

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření,…

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

18.10. | 17:57 Inoutic.cz

Výměna oken představuje ekonomicky výhodné a…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym