Koníčky | Cestování

Jak jsem navštívila Paříž

Anonym

10:59 | 1.2.2010
Anonym

Hodnocení

Asi před rokem jsem se rozhodla, že bych chtěla navštívit jedno z nejkrásnějších měst v Evropě a vlastně i na světě – Paříž. Jak jsem sehnala levné letenky a co všechno se mi stalo? Počtěte si.

Jak jsem navštívila Paříž
Jak jsem navštívila Paříž

Asi před rokem jsem se rozhodla, že bych chtěla navštívit jedno z nejkrásnějších měst v Evropě a vlastně i na světě – Paříž. Proběhla jsem pár cestovek a všude nabízeli poznávací zájezd – Paříž. Zdálo se mi to ale poněkud předražené, a tak jsem se rozhodla že poznám Paříž letecky na vlastní pěst.

Což o to, letenky Praha – Paříž nebylo těžké sehnat ani za rozumnou cenu. Levné letenky tam totiž nabízí víc leteckých společností a navíc jsem chtěla až v létě, takže jsem si letenky rezervovala i s dostatečným předstihem. Paříž je obdivuhodné město a kromě malého problému se zavazadlem, na které jsem musel čekat déle, proběhla cesta tam naprosto v pohodě. Letušky byly milé a díky odbavení přes internet jsem ani na letiště nemusela s velkým předstihem.

Letiště Paříž Beauvais je sice oprati hlavnímu CDG maličké, na druhou stranu jsem za to ale byla i ráda, protože jsem se nemusela složitě vymotávat z letiště a plést se mezi tisíci lidmi. Cestování z letiště do Paříže sice kvůli velké vzdálenosti až tak příjemné není, já jsem si ale naplánovala, že si projedu i okolí Paříže, půjčila jsem si auto a po cestě jsem přespala na půli cesty.

Pak už následovaly čtyři krásné dny v Paříži, kde jsem navštívila opravdu vše, co se dalo. Na Paříži je krásné všechno – hlavně ale tamní atmosféra. Nakoupila jsem si snad tisíc suvenýrů a šupkydupky zpátky do Beauvais. Tentokrát jsem cestu vzala rychleji a zastvali se jen ve dvou vesničkách nakoupit domácí sýry.

Zdroj: Stalosemi.cz

Nepřehlédněte

Optimalizujte si daně před koncem roku

Optimalizujte si daně před koncem roku

15.12. | 00:30 Finexpert.e15.cz

Vhodně zvolenou daňovou strategií lze ušetřit velké množství…

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

22.10. | 06:40 Wildcats.sk

Mačací raj” je názov súkromného depozitu pre mačičky, ktorý…

Jak využít amatérské fotografie

Jak využít amatérské fotografie

18.10. | 22:08 Web.libimseti.cz

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření,…

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

18.10. | 17:57 Inoutic.cz

Výměna oken představuje ekonomicky výhodné a…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym