Koníčky | Cestování

Letní dovolená Španělsko 2010 - Slevy a Děti Zdarma

Hodnocení

„Země, kde slunce nezapadá”. Tak se nazývalo Španělsko, se svými koloniemi největší velmoc 16. století. Země s bohatou historii, vysokými horami, dlouhými plážemi, krásnou přírodou a nepřeberným množstvím historických a kulturních památek, které předurčují Španělsko je výborný cíl pro vaši letní dovolenou 2010.

Letní dovolená Španělsko 2010 - Slevy a Děti Zdarma
Letní dovolená Španělsko 2010 - Slevy a Děti Zdarma

„Země, kde slunce nezapadá”. Tak se nazývalo Španělsko, se svými koloniemi největší velmoc 16. století. Země s bohatou historii, vysokými horami, dlouhými plážemi, krásnou přírodou a nepřeberným množstvím historických a kulturních památek, které předurčují Španělsko jako výborný cíl pro vaši letní dovolenou 2010.

Milovníci koupání, pláží a vodních sportů jistě ocení rozmanitost španělského pobřeží, dlouhé písčité pláže vhodné pro rodinnou dovolenou, členité skalnaté útesy a malebné zátoky lákající jachtaře, teplé moře, kvalitní plážové služby, hotely, restaurace, diskotéky. Prožijte i vy svou letní dovolenou 2010 ve Španělsku a využijte služeb cestovní agentury New Travel.cz www.newtravel.cz, která pro vás nachystala řadu zajímavých pobytových a poznávacích zájezdů v nejzajímavějších a nejkrásnějších místech Španělska. U vybraných zájezdů od cestovní agentury New Travel.cz je rodinná dovolená s pobytem pro děti zdarma, jako bonus výlety a dárky zdarma a až 15 % sleva zájezdů pro novou sezonu 2010.

Navštivte neznámější pláže španělského pobřeží, Čechy nejnavštěvovanější španělské pobřeží Costa Brava, dlouhé a písčité pláže Costa del Azahar, pobřeží lemující promenády Costa del Maresme nebo dominantu andaluské provincie Málaga, Slunečné pobřeží Costa Del Sol.

Navštivte s námi nejkrásnější španělská měst plná historických památek, rušných tříd i tichých zákoutí, hlavní město Španělska Madrid, druhé největší španělské město a hlavní město Katalánska Barcelona, největší město v Baskicku Bilbao, hlavní město Andalusie Sevilla či významné středomořské turistické centrum Valencie.

Zdroj: Pressportal.cz

Nepřehlédněte

Optimalizujte si daně před koncem roku

Optimalizujte si daně před koncem roku

15.12. | 00:30 Finexpert.e15.cz

Vhodně zvolenou daňovou strategií lze ušetřit velké množství…

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

22.10. | 06:40 Wildcats.sk

Mačací raj” je názov súkromného depozitu pre mačičky, ktorý…

Jak využít amatérské fotografie

Jak využít amatérské fotografie

18.10. | 22:08 Web.libimseti.cz

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření,…

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

18.10. | 17:57 Inoutic.cz

Výměna oken představuje ekonomicky výhodné a…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost