Společnost

Projektu OVB Vstřícná banka ještě není ani rok a už má váhu

Anonym

10:41 | 13.10.2010
Anonym

Hodnocení

Společnost OVB Allfinanz je generálním partnerem ambiciózního projektu OVB Vstřícná banka. OVB Vstřícná banka představuje projekt prvního tuzemského, nezávislého a objektivního ratingu bank v České republice.

Projektu OVB Vstřícná banka ještě není ani rok a už má váhu
Projektu OVB Vstřícná banka ještě není ani rok a už má váhu

Společnost OVB Allfinanz je generálním partnerem ambiciózního projektu OVB Vstřícná banka. Ten odstartoval od začátku letošního roku a své výsledky zveřejňuje vždy po čtvrtletí. OVB Vstřícná banka představuje projekt prvního tuzemského, nezávislého a objektivního ratingu bank v České republice.

Projekt ratingu bank se zásadním způsobem liší od všech dosavadních projektů vztahující se k bankám. Pravidelné čtvrtletní ratingy a hodnocení bank OVB Vstřícná banka mají za úkol poskytovat kvalitní a objektivní informace o tuzemských bankách, jejich kondici, stavu, image a kvalitě jejich služeb s výhledem vývoje do budoucna. Klienti bank, potenciální klienti bank, odborná veřejnost, ale i banky samotné získají pravidelné informace o stavu, v jakém se každé čtvrtletí banky nachází.

Odbornost a profesionalitu hodnocení zajišťují nezávislí odborníci ze světa médií, finančnictví a vzdělávání. Pohled veřejnosti, působení image jednotlivých bank i cítění vztahu ke klientům zajišťuje hlasování veřejnosti, která může rating bank rovněž ovlivnit. Hlasování veřejnosti lépe než cokoliv jiného pomůže zjistit aktuální vnímání bank a jejich image ze strany klientů i ostatních občanů. Nezávislost a odbornost zajišťuje nezávislý server, který se dlouhodobě zabývá bankovními poplatky a snahou o kultivaci chování bank vůči klientům www.bankovnipoplatky.com.

To vše dohromady vytváří základ nejkomplexnějšího ratingu a hodnocení bank, které dosud nemělo v České republice konkurenci a které konečně umožní veřejnosti, bankám i odborníkům přístup ke kvalitním informacím o stavu a vývoji bank působících v České republice. Letos proběhly tři čtvrtletní ratingy a hodnocení bank OVB Vstřícná banka. Za první čtvrtletí první místo obsadila Raiffeisenbank. Po polovině roku patřilo první pořadí GE Money Bank. A v nedávno uveřejněných výsledcích třetího čtvrtletí se první umístila nejmladší tuzemská banka Fio.

Zdroj: I-Clanky.cz

Nepřehlédněte

Reálné online obchodování s akciemi, indexy, komoditami…

Reálné online obchodování s akciemi, indexy, komoditami a forexem bez nutnosti vkladu

7.1. | 02:43 Plus500.com

Zkuste si online obchodování s akciemi, indexy, komoditami a…

Občania porazili Ficov štát

Občania porazili Ficov štát

7.1. | 02:43 Sme.sk

Ústavný súd: Stavať cesty na súkromných pozemkoch a zakázať…

Problém dnešní demokracie? Nebojuje se s postoji,…

Problém dnešní demokracie? Nebojuje se s postoji, názory a idejemi, ale s lidmi

7.2. | 09:41 Pravyzastupitel.cz

Jedním z velkých problémů současné české demokracie (potažmo…

Lesy ČR: Napřed akciovka a pak burza, plánuje šéf lesů…

Lesy ČR: Napřed akciovka a pak burza, plánuje šéf lesů Sýkora

7.2. | 08:33 Parlamentnilisty.cz

Ministr zemědělství Ivan Fuksa by rád státní Lesy ČR…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym