Společnost | Finance

Pronájem kanceláře Praha

10:18 | 12.7.2012

Hodnocení

Nejen virtuální kancelář, založení společnosti, vedení účetnictví, ale také pronájem kanceláře v Praze. Více se dozvíte v článku.

Pronájem kanceláře Praha
Pronájem kanceláře Praha

Kromě služeb kompletního zázemí pro menší firmy a podnikatele (sídlo firmy, zákaznická linka, učetnictví a daně) nabízí známá společnost Profi-kancelář s.r.o. rovněž pronájem kompletně zařízených sdílených či vlastních kancelářských prostor k dlouhodobému i krátkodobému pronájmu. Nezáleží na tom, jestli si chcete pronajmout zasedačku na 1 hodinu jednorázově nebo mít vlastní zařízenou kancelář v Praze. V obou případech vám rádi nabídneme tu nejvýhodnější variantu. Podívejme se nyní na výhody této služby.

Nezabývejte se starostmi se zařizováním a údržbou kanceláře a věnujte se plně svému podnikání. V našich prostorách naleznete klasické kancelářské vybavení - pracovní stoly s komfortními židlemi, bezdrátové připojení k internetu, možnost využití tiskárny, kopírky, skeneru, vybavenou kuchyň a další. Kanceláře jsou vkusně vymalovány a dekorovány, včetně živých květin. V letních měsících jistě oceníte, že vaše kancelář bude plně klimatizována. Pro využívání služby pronájem kanceláře nemusíte být naším klientem. Pronájem kanceláře poskytujeme jednorázově i dlouhodobě. Naše nabídka Vás jistě zaujme širokým portfoliem dalších praktických služeb potřebných pro úspěšné podnikání.

Kromě pronájmu kanceláře můžete využít rovněž službu poskytnutí sídla firmy, tzv. virtuální kancelář. Je to elegantní a naví velmi ekonomické řešení pro společnosti, které nepotřebují na všechny dny v týdnu vlastní administrativní prostory a mohou je sdílet s dalšími firmami. Pokud využijete službu pronájem kanceláře u nás, máte poskytnutí sídla, případně i další administrativní a účetní servis na jednom místě a navíc se slevou. Pronájem kanceláře nabízíme na adresách v Praze 1, Praze 2, Praze 3 a Praze 9. Bližší informace o konkrétních podmínkách a cenách pronájmu kanceláře v Praze získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110, kde si můžete vybranou kancelář přímo zarezervovat.

Zdroj: Otevrenysvet.cz

Nepřehlédněte

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité…

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité prikrývky

7.1. | 02:43 Webnoviny.sk

Organizácia ich chce využívať napríklad po povodniach.

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští…

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští politici | Praha politi

7.1. | 02:43 Parlamentnilisty.cz

Obavy ze zrušení voleb dostávají konkrétní podobu. V…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi odpracovať

7.1. | 02:43 Korzar.sme.sk

Rómsku otázku považuje poslanec Štefan Kužma (SDKÚ) za…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu číst!

9.11. | 19:39 Webitech.cz

Naučte se číst rychle a efektivně s online projektem…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym