Volný čas | Zajímavosti

Seriáloví sukničkáři aneb i Casanova by se styděl | info-koktejl | Hudba, film, kultura | Osobnosti/Profily

Hodnocení

Zvolte největšího seriálového svůdníka, volba je jen na vás.

Seriáloví sukničkáři aneb i Casanova by se styděl | info-koktejl | Hudba, film, kultura | Osobnosti/Profily
Seriáloví sukničkáři aneb i Casanova by se styděl | info-koktejl | Hudba, film,…

Po revoluci k nám dorazila spousta amerických seriálů a tehdejší Nova a Prima(Premiéra) je vysílaly ve velkém. Ať už to byl M.A.S.H., A-tým, Krajní meze nebo Přátelé, všechny se staly v určitém směru výjimečné a pro tehdejší obyvatelstvo možná i poučné. Dnes jsem se rozhodl zaměřit na seriálové sukničkáře, tedy hlavní postavy, jež měli za dobu trvání seriálu v posteli více hereček, nežli by člověk spočítal na průměrném počtu prstů na svých rukou. A aby článek jen nebyl takovým užvaněným textem o čemsi, nechám vás čtenáře si vybrat, který z mužů je podle vás největším sukničkářem v historii amerických seriálů, a nebo, který je vám nejsympatičtější.

Jako prvního zde máme nezdolného lamače dívčích srdcí, jehož sexuální apetit překonal nesčetné množství státních hranic, ba dokonce jednu svatbu s dobrým kamarádem. Ano jde o Joye Tribbiániho, jehož představitelem se stal známý to herec Matt LeBlanc. Jeho postava byla tak populární, že mu umožnila natáčet vlastní seriál Joye.Druhým kandidátem je Benjamin Franklin Pierce, přezdívaný Hawkeye a hraný Alanem Aldou. V armádním nemocničním ležení MASH 4077 svedl mnoho sestřiček za dlouhých večerů. Jeho koníčkem byla neustálá snaha rýpat si do vyšších důstojníků.Jako třetí je zde Dylan Hunt, kapitán hvězdné lodi Andromeda. Představitelem byl charismatický Kevin Sorbo. Před tímto seriálem hrával americký fotbal, který pro zranění musel opustit, vzal roli velkého siláka Herkula a o pár let později již stál neohroženě na můstku bitevní lodě Andromeda Stoupající. Ze začátku seriálu žádné milostné pletky neprožíval, ale od té doby, co se spustil s geneticky vylepšenou ženou, se karta výrazně obrátila v jeho prospěch.A nyní je na řadě již legenda mezi svůdníky. Ten se však moc nezajímal o lidské ženy, jako spíše o ty mimozemské. Je jím kapitán James T. Kirk. Wiliam Shatner využíval svého mládí na plno a proto platil ve své době za charismatického muže, jež velí jedné z nejsilnějších lodí ve vesmíru. V současné době se vyskytuje v seriálu Kauzy z Bostonu, kde již předvádí částečně perverzní sklony.Dalším svůdníkem, který však o to ani sám nestojí a vlastně ani nedojde dále nežli k odmítnutí, je konstábl Benton Fraser ze seriálu Směr Jih. Paul Gross zde hraje kanadského jízdního policistu, který se dostane do Chicaga, kde vypomáhá místnímu policejnímu oddělení. Jeho uniforma je přímo magnetem na holky, leč nikdy nezajde moc daleko.Jaká by to byla volba sukničkáře, kdybych zde neuvedl toho nejaktuálnějšího. Charlie Harper (Charlie Sheen), pisatel reklamních znělek, jež na nich zbohatl a díky penězům si užívá mládeneckého života i ve čtyřiceti letech. Dá se říci, že jeho zástupy svedených žen jsou suverénně nejdelší. Pod svá křídla přijal svého bratra, jehož přítomnost ve svém životě jej trochu krotí, ale nezkrotí úplně. Má převážně svérázný pohled na život, je alkoholik, kuřák doutníků a svému bratrovi dává jasně najevo co si o jeho bydlení u něj myslí.

Barney Stinson je druh záletníka, na kterého jsme v našem přehledu zapomněli, přestože sem poprávu patří. Najdete ho v populárním seriálu How I Met Your Mother, kde ho ztvárňuje herec Neil Patrick Harris. Barney se otočí za každou pěknou sukní a jeho hlášky jako "Suit Up!, High five! nebo It´s gonna be legendary" se pomalu ale jistě stávají prostředkem dnešní mluvy teenagerů. Není bez zajímavosti, že Neil Patrick Harris, který hraje tohoto známého lovce žen je ve skutečnosti gay.Tak, tohle jsou ti nejznámější seriáloví sukničkáři a vy nyní můžete hlasovat, kdo je podle vás tím "nej".

Zdroj: Info-Koktejl.cz

Nepřehlédněte

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

7.1. | 02:43 Aktualne.centrum.cz

Aktuálně.cz - kompletní zpravodajství, zprávy z domova i ze…

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

7.1. | 02:43 Reflex.cz

Přestože je všeobecně známo, že pěstování konopí je převážně…

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

7.1. | 02:43 Truckynalede.cz

Trucky na ledě jsou zpátky na Prima COOL a také na…

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

4.11. | 13:32 Taborsko.webnode.cz

ČR - V říjnu 2012 vznikla na sociální síti Facebook občanská…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym