Volný čas | Zábava

Trucky na ledě online 01x02 - Místo určení: Diamantový důl

Anonym

13:22 | 7.8.2010
Anonym

Hodnocení

2. díl seriálu Trucky na ledě online! Osmý den na ledové dálnici a cesta už je plná prasklin a výdutí. Nebezpečí roste s každým nákladem, který projede. Opatrnost je víc než na místě. Na cestě je v této sezóně dosud největší náklad, sedmnácti tunová nádrž. Neveze ho nikdo jiný než Jay Westgard, mistr v převážení nadměrných nákladů. Tento náklad je velice důležitý. Kdyby se nedopravil tuto sezónu, celých 10 měsíců by stavba nového dolu nemohla pokračovat.

Trucky na ledě online 01x02 - Místo určení: Diamantový důl
Trucky na ledě online 01x02 - Místo určení: Diamantový důl

Osmý den na ledové dálnici a cesta už je plná prasklin a výdutí. Nebezpečí roste s každým nákladem, který projede. Opatrnost je víc než na místě. Na cestě je v této sezóně dosud největší náklad, sedmnácti tunová nádrž. Neveze ho nikdo jiný než Jay Westgard, mistr v převážení nadměrných nákladů. Tento náklad je velice důležitý. Kdyby se nedopravil tuto sezónu, celých 10 měsíců by stavba nového dolu nemohla pokračovat.

Mladičký T.J. Tilcox si premiéru na ledové dalnici odbyl zrovna, když na silnici byla sněhová bouře. Řidiči tomu říkají bílá tma, není vidět víc jak 2 metry před sebe. Tato nepříjemná zkušenost ho ale neodradila a vyjíždí s dalším nákladem.

Polární mědvěd – Hugh Rowland, rekordman v počtu převezených nákladů (dosud 41) si dělá tuto sezónu zálusk na padesátku. Ale před výjezdem pro další náklad přichází problém. Rozbitá převodovka. Dlouhé hledání příčiny si vyžádá opravu až další den. Jeho sen o zdolání padesátky se rozplývá. Jeho řidič Rick Yemm se mezitím vyhoupl před svého šéfa Hugha, ale ani jemu se nevyhnou problémy. Na cestě je už 40 hodin bez spánku a v Yellowknife je největší zima tuhle sezónu, nejhorší věc, kterou si mohl přát, je aby vychladlo topení. Stalo se a k tomu ještě se ucpe přívod vzduchu, a proto nemůžu připojit další návěs.

Alex Debogorski uvízl v zácpě na ledové dálnici. V jednom z nejtěžších úseků na dálnici, v kopci mezi dvěma jezery, uvízl kamión a dlouho se čeká na příjezd vyprošťovací techniky. Na 4 hodiny se provoz zcela zastavil. Kolona trucků musí stát na tenkém ledě, který se může kdykoli prolomit pod váhou dohromady přesahující 100 tun. Vibrace motoru tomu také moc nepřidají.

Zdroj: Truckynalede.cz

Nepřehlédněte

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

7.1. | 02:43 Aktualne.centrum.cz

Aktuálně.cz - kompletní zpravodajství, zprávy z domova i ze…

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

7.1. | 02:43 Reflex.cz

Přestože je všeobecně známo, že pěstování konopí je převážně…

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

7.1. | 02:43 Truckynalede.cz

Trucky na ledě jsou zpátky na Prima COOL a také na…

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

4.11. | 13:32 Taborsko.webnode.cz

ČR - V říjnu 2012 vznikla na sociální síti Facebook občanská…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost