Sport | Zdraví

Andropharmia Slim: Představujeme vám přírodní léky na hubnutí

Ambiente

08:10 | 13.10.2012
Ambiente

Hodnocení

Léky na hubnutí jsou velmi obsáhlou kapitolou. Vidíme je v mnoha reklamách a slibují vysněnou postavu za pár týdnů. Dá se jim ale věřit? Některé určitě pomáhají, jiné pouze lákají zákazníky

Andropharmia Slim: Představujeme vám přírodní léky na hubnutí
Andropharmia Slim: Představujeme vám přírodní léky na hubnutí

Léky na hubnutí jsou velmi obsáhlou kapitolou. Vidíme je v mnoha reklamách a slibují vysněnou postavu za pár týdnů. Dá se jim ale věřit? Některé určitě pomáhají, jiné pouze lákají zákazníky. Sice po nich zhubnete, ale brzy se dostaví jojo efekt. Jak si ale vybrat ten pravý doplněk? V první řadě by vás mělo zajímat složení přípravku a samozřejmě i zkušenosti předešlých uživatelů.

Já jsem se zajímala o čistě přírodní doplněk stravy na hubnutí Andropharmia Slim. A čím mě zaujal? Kromě úbytku váhy slibuje i zmizení celulitidy. Tyto účinky mohu po jeho užívání opravdu potvrdit. Hravě předčí ostatní léky na hubnutí. Vděčíme za to jeho přírodnímu složení. Kromě spousty dalších méně či více významných bylin tam nalezneme rostlinu nesoucí jméno Caralluma. Ta podporuje zrychlení metabolismu a tím pomáhá hubnout. Dále působí jako přírodní antioxidant a dokonce dokáže regulovat hladinu cukru v krvi, což z Andropharmia Slimu činí výrobek vhodný pro diabetiky. Další velmi podstatnou složkou je Garnicie kambodžská, mezi jejíž hlavní účinek patří navození pocitu sytosti. Nebudete se tedy cítit prázdní a mít hlad.

Tento čistě přírodní doplněk stravy se užívá dle příbalové informace. Nezapomínejte na pravidelnou stravu, jelikož Andropharmia Slim ji v žádném případě nenahrazuje. Své hubnutí můžete podpořit sportováním a samozřejmě úpravou jídelníčku. Výborné ale je, že se až tolik v jídle nemusíte omezovat. Dodržujte pitný režim. Vyzkoušejte tento doplněk stravy i vy a uvidíte, jak budou kilogramy i celulitida postupně ustupovat.

Zdroj: Damerec.cz

Nepřehlédněte

Zdravé recepty pro každý týden

Zdravé recepty pro každý týden

7.1. | 02:43 Zdravepondeli.cz

Zdravé recepty na každý týden jako inspirace pro racionální…

Osobný tréner

Osobný tréner

21.10. | 11:34 Sparring.sk

Ak chcete zmeniť svoj život a konečne sa začať hýbať, už…

Moje zkušenosti s Andropharmia Slim

Moje zkušenosti s Andropharmia Slim

19.10. | 21:37 Klikacvak.cz

Přebytečné kilogramy mě vždy trápily. Vyzkoušela jsem mnoho…

Nenechte se mýlit: Odpouštění je nesmysl!

Nenechte se mýlit: Odpouštění je nesmysl!

16.10. | 11:17 Zivotbezhranic.cz

Odpuštění - proces, kterým procházíme naprosto všichni, a to…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym