Sport | Zdraví

Moje zkušenosti s Andropharmia Slim

Ambiente

21:37 | 19.10.2012
Ambiente

Hodnocení

Přebytečné kilogramy mě vždy trápily. Vyzkoušela jsem mnoho přípravků na hubnutí, držela diety, ale nic nepomohlo. Pokud jsem opravdu zhubla, tak se dostavil tolik nenáviděný jojo efekt. Náhodou jsem se dostala k práškům Andropharmia Slim a musím říct, že mě opravdu překvapily.

Moje zkušenosti s Andropharmia Slim
Moje zkušenosti s Andropharmia Slim

Přebytečné kilogramy mě vždy trápily. Vyzkoušela jsem mnoho přípravků na hubnutí, držela diety, ale nic nepomohlo. Pokud jsem opravdu zhubla, tak se dostavil tolik nenáviděný jojo efekt. Náhodou jsem se dostala k práškům Andropharmia Slim a musím říct, že mě opravdu překvapily. Nejdříve jsem byla skeptická, ale dnes jsem velmi ráda, že i přes nedůvěru jsem je vyzkoušela.

S Andropharmia Slimem se jedná o přírodní hubnutí a to hlavně díky jeho složení. Obsahuje totiž čistě přírodní výtažky z rostliny Caralluma či Garnicie kambodžské. Objevuje se tam i Chaluha bublinatá. Díky všem těmto složkám se přípravek hodí pro každého a nemá vedlejší účinky kromě pozitivních vlivů na lidský organismus.

zkušenosti s Andropharmia Slimem jsou velmi pozitivní. Přesně jak slibuje, podařilo se mi zhubnout a dokonce i celulitida, se kterou jsem již roky bojovala, se dala na ústup. Když jsem začala užívat tento doplněk stravy, tak jsem ale upravila svůj jídelníček a opravdu se snažila jej dodržovat. Každý občas zhřeší, ale jinak jsem si sladkosti zakázala.

Jelikož je Andropharmia Slim doplňkem stravy, tak nesmíte zapomínat jíst. Pilulky se užívají podle dávkování napsaného v příbalovém letáku. Již po dvou týdnech vaší snahy a spolupráce s Andropharmia Slim uvidíte první výsledky. A co je pro mě důležité? Podařilo se mi shodit přebytečné kilogramy a hlavně bez jojo efektu.

Zdroj: Klikacvak.cz

Nepřehlédněte

Zdravé recepty pro každý týden

Zdravé recepty pro každý týden

7.1. | 02:43 Zdravepondeli.cz

Zdravé recepty na každý týden jako inspirace pro racionální…

Osobný tréner

Osobný tréner

21.10. | 11:34 Sparring.sk

Ak chcete zmeniť svoj život a konečne sa začať hýbať, už…

Nenechte se mýlit: Odpouštění je nesmysl!

Nenechte se mýlit: Odpouštění je nesmysl!

16.10. | 11:17 Zivotbezhranic.cz

Odpuštění - proces, kterým procházíme naprosto všichni, a to…

Essens-Karel-aloe vera

Essens-Karel-aloe vera

15.10. | 23:23 Essens-karel.eu

Aloe Vera připravili jsme pro vás pilotní výrobek nové…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym