Sport | Zdraví

Doplňky stravy Andropharmia Slim

Hodnocení

S různými doplňky stravy jste se jistě již setkali. Mohou nám pomoci zhubnout nebo posílit naši obranyschopnost či dodat tělu potřebné látky. Andropharmia Slim je přírodní přípravek na hubnutí, který si umí poradit i s celulitidou.

Doplňky stravy Andropharmia Slim
Doplňky stravy Andropharmia Slim

S různými doplňky stravy jste se jistě již setkali. Mohou nám pomoci zhubnout nebo posílit naši obranyschopnost či dodat tělu potřebné látky. Andropharmia Slim je přírodní přípravek na hubnutí, který si umí poradit i s celulitidou. Unikátní je díky svému složení, Obsahuje hlavně výtažky z rostlin, které velmi příznivě ovlivňují organismus.

Myslíte si, že hubnutí je nezdravé? Pak právě Andropharmia Slim vás přesvědčí o pravém opaku. Zhubnout pomocí doplňku stravy jako je Andropharmia Slim není vůbec obtížné. Potřebujete pouze lehce pozměnit jídelníček, dodržovat pitný režim a samozřejmě užívat pilulky dle příbalového letáku.

Z celého výčtu různých rostlinek můžeme začít bylinou, která příznivě působí na štítnou žlázu a tím napomáhá při hubnutí, je to Chaluha bublinatá. Kromě ní se na složení asi z největší části podílí Caralluma, jejíž výčet účinků je mnohem delší. Dokáže regulovat krevní cukr a to činí doplněk stravy Andropharmia Slim vhodným i pro diabetiky. Caralluma nám mimo jiné pomáhá spalovat tuky a urychluje metabolismus. Dále se chlubí protizánětlivými účinky. Další rostlinou, která je zastoupena v Andropharmia Slimu je Garnicie kambodžská, která ve vás dokáže vyvolat pocit sytosti a tudíž zbytečně nejíte, když to není potřeba. Dále zrychluje metabolismus a tím přispívá k lepšímu spalování a rychlejšímu hubnutí.

Andropharmia Slim je nový doplněk stravy, který vám pomůže účinně zhubnout. Shozených kilogramů se zbavíte nejen na chvíli, tento přípravek slibuje hubnutí bez jojo efektu. Vyzkoušejte jej i vy a uvidíte, že budete spokojeni.

Zdroj: Modniarena.cz

Nepřehlédněte

Zdravé recepty pro každý týden

Zdravé recepty pro každý týden

7.1. | 02:43 Zdravepondeli.cz

Zdravé recepty na každý týden jako inspirace pro racionální…

Osobný tréner

Osobný tréner

21.10. | 11:34 Sparring.sk

Ak chcete zmeniť svoj život a konečne sa začať hýbať, už…

Moje zkušenosti s Andropharmia Slim

Moje zkušenosti s Andropharmia Slim

19.10. | 21:37 Klikacvak.cz

Přebytečné kilogramy mě vždy trápily. Vyzkoušela jsem mnoho…

Nenechte se mýlit: Odpouštění je nesmysl!

Nenechte se mýlit: Odpouštění je nesmysl!

16.10. | 11:17 Zivotbezhranic.cz

Odpuštění - proces, kterým procházíme naprosto všichni, a to…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost