18:46 | 12.12.2010
Anonym
V druhém díle našeho seriálu, který poběží až do Štědrého dne, vám prozradíme, jak snadno upéci velice dobré cukroví, kterým jsou Pusinky. Celý proces přípravy a pečení vám nezabere více, než hodinu času.
Pečeme s radostí: pusinky
V druhém díle našeho seriálu, který poběží až do Štědrého dne, vám prozradíme, jak snadno upéci velice dobré cukroví, kterým jsou Pusinky. Celý proces přípravy a pečení vám nezabere více, než hodinu času.
Ušleháme tuhý sníh z 2 bílků, do kterého postupně zašleháme 100 g velice jemného pískového cukru. Poté prosejeme 1 vrchovatou lžíci kakaa a společně s 50 g jemně strouhané hořké čokolády opatrně přimícháme do sněhu.
V druhém díle našeho seriálu, který poběží až do Štědrého dne, vám prozradíme, jak snadno upéci velice dobré cukroví, kterým jsou Pusinky. Celý proces přípravy a pečení vám nezabere více, než hodinu času.
Ušleháme tuhý sníh z 2 bílků, do kterého postupně zašleháme 100 g velice jemného pískového cukru. Poté prosejeme 1 vrchovatou lžíci kakaa a společně s 50 g jemně strouhané hořké čokolády opatrně přimícháme do sněhu.
Zdroj: Pisurad.cz