Plněné kuřátko je úžasná záležitost a nejskvělejší na něm je právě variabilita náplně v závislosti na sezónní nabídce. Bohužel, naše dvoučlenná domácnost (nepočítám-li zvířectvo)celé kuře nespořádá a ohřívané to už není ono (myslím maso, náplň je fajn i studená), tudíž ho děláme málokdy. Takže si je necháváme připravovat maminou, když k ní jdeme na návštěvu - navíc to od ní stejně víc chutná :o)))
Jej, no to vyzerá krásne. Presne, my robíme kura vždy bez plnky. Keď kúpime kurence, vždy je to viac kusov - ja to rozporcujem, nohy, krídla, prsia...všetko extra. Pečiem vždy len stehná, prípadne niekedy s krídlami. Krídla+ prsia na paprikáš, niekedy aj stehná. Samotné prsia na všeličo iné. Celé kura som snáď ešte nepiekla :-( Musím to skúsiť.







