Koníčky | Cestování

Hotel The Burj Al Arab, Dubaj

Anonym

16:35 | 7.1.2011
Anonym

Hodnocení

Nejmodernější, nejluxusnější a také nejoriginálnější hotel na světě je rájem boháčů. Nachází se v Dubaji ve Spojených Arabských Emirátech.

Hotel The Burj Al Arab, Dubaj
Hotel The Burj Al Arab, Dubaj

Hotel The Burj Al Arab leží poblíž Jumeirah Beach Road a to pouhých 30 minut od mezinárodního letiště Dubaj. Hotel je opravdovým skvostem architektury, jeho tvar totiž připomíná tvar plachty a leží na umělém ostrově, který je s pevninou spojen silnicí o délce 280 metrů. Navržen byl tak, aby připomínal rozevláté plachty lodě a ční až do výšky 321 metrů. V noci se hotel The Burj Al Arab mění do barev ohně a ledu, které spolu vytváří nádhernou choreografii, kterou obdivují návštěvníci z celého světa.

Servis, který nabízí svým klientům je opravdu prvotřídní úrovně a né nadarmo se o hotelu mluví jako o tom nejluxusnějším na světě, vždyť jeho označení nese neuvěřitelných 7 hvězdiček. Soukromé recepce na každém patře a ti nejlépe vycvičení lokajové jsou pouhým začátkem vašeho pobytu v The Burj Al Arab v Dubaji. Již při prvním kontaktu na letiště si budete jisti luxusem, kterým budete obklopeni. Soukromý řidič hotelu vás vyzvedne Rolls Roycem a pokud vám ani to nestačí, můžete se nechat dovézt helikoptérou.

202 pokojů zařídí váš nejvyšší komfort. Ceny pokoje se pohybují od 20 000, -Kč do více jak 350 000, -Kč za noc v případě královského apartmá si připravte ještě téměř dvojnásobek, jeho cena se totiž pohybuje kolem 620 000, -Kč za noc. Cena je vykoupena tou nejvyšší kvalitou. Mramor je dovežen z Brazílie, sklo z Itálie, ložní prádlo z Irska a vše zlaté je opravdu z pravého zlata. The Burj Al Arab stál dle odhadů více jak 650 milionů dolarů.

Zdroj: Extradovolena.com

Nepřehlédněte

Optimalizujte si daně před koncem roku

Optimalizujte si daně před koncem roku

15.12. | 00:30 Finexpert.e15.cz

Vhodně zvolenou daňovou strategií lze ušetřit velké množství…

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

22.10. | 06:40 Wildcats.sk

Mačací raj” je názov súkromného depozitu pre mačičky, ktorý…

Jak využít amatérské fotografie

Jak využít amatérské fotografie

18.10. | 22:08 Web.libimseti.cz

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření,…

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

18.10. | 17:57 Inoutic.cz

Výměna oken představuje ekonomicky výhodné a…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym