Společnost

Jak pracuje Správce dluhů

Anonym

11:32 | 17.8.2010
Anonym

Hodnocení

Asociace „Správce dluhů“ je sdružením seriózních podnikatelů. Cíl – pomáhat lidem ve finanční neřešitelné situaci formou oddlužení. Oddlužení v režii správce dluhů je nejsnažší cesta, jak se zbavit dluhů.

Jak pracuje Správce dluhů
Jak pracuje Správce dluhů

Asociace „Správce dluhů“ je sdružením seriózních podnikatelů, kteří mají jeden společný cíl – pomáhat lidem ve finanční neřešitelné situaci formou oddlužení. Čím jsou výjimeční a jak se liší od ostatních, nabízejících stejné služby?

Správci dluhů mají více než 4 tisíce uzavřených klientských smluv a pracují se stovkami věřitelů. Klienti jsou jim přidělováni podle regionu, odkud žadatel o oddlužení pochází. Přerozdělovací úlohu má na starost centrála, která pracuje s vysoce kvalitním úkolovacím programem. Ten zajišťuje, aby byl každý klient oddlužení obsloužen nejpozději do dvou dnů. Na oddlužení u Správce dluhů se tedy nečeká dlouhé týdny či měsíce, což je jednou z věcí, která asociaci odlišuje od ostatních firem zabývající se službou oddlužení. Krátká čekací lhůta také poukazuje na seriózní jednání, kterého se klientům dostane pouze u firem, jejichž Správce dluhu má platný certifikát.

Návštěva probíhá vždy v kanceláři. Žádné schůzky v restauracích, kavárnách, jak mnohé firmy, zabývající se službou oddlužení, mají ve zvyku. Vše se pečlivě eviduje v systému. Na základě těchto informací je individuálně sestavená analýza klienta a Správce dluhů začíná vyjednávat lepší splátkové podmínky u věřitelů. Díky těmto informacím, které jsou důvěrné a ponechané zcela jen pro jednání společnosti, také může přidělený Správce dluhů klientovi pomoci najít nové zaměstnání, které pokryje splátky sjednané s věřiteli a to nejen na území ČR. Kvalifikovaným klientům, kteří mají zájem, se společnost snaží najít i pracovní pozici v zahraničí, konkrétně ve Švýcarsku.

Správce dluhů také navazuje dlouhodobou spolupráci s klientem a stává se jeho rádcem a průvodcem o cestě za úplným oddlužením. Zároveň klienta zastupuje v soudních sporech a vyřizuje veškerou agendu k jeho pohledávkám.

Zdroj: E-Zkusenosti.cz

Nepřehlédněte

Reálné online obchodování s akciemi, indexy, komoditami…

Reálné online obchodování s akciemi, indexy, komoditami a forexem bez nutnosti vkladu

7.1. | 02:43 Plus500.com

Zkuste si online obchodování s akciemi, indexy, komoditami a…

Občania porazili Ficov štát

Občania porazili Ficov štát

7.1. | 02:43 Sme.sk

Ústavný súd: Stavať cesty na súkromných pozemkoch a zakázať…

Problém dnešní demokracie? Nebojuje se s postoji,…

Problém dnešní demokracie? Nebojuje se s postoji, názory a idejemi, ale s lidmi

7.2. | 09:41 Pravyzastupitel.cz

Jedním z velkých problémů současné české demokracie (potažmo…

Lesy ČR: Napřed akciovka a pak burza, plánuje šéf lesů…

Lesy ČR: Napřed akciovka a pak burza, plánuje šéf lesů Sýkora

7.2. | 08:33 Parlamentnilisty.cz

Ministr zemědělství Ivan Fuksa by rád státní Lesy ČR…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym