Sport | Zdraví

Zdraví u nás - Multivitamíny, minerály plus enzymy

Hodnocení

T%C3%A9m%C4%9B%C5%99 v%C5%A1e%2C co by mohlo chyb%C4%9Bt t%C4%9Blu%0D%0APo%C4%8Detn%C3%A1 kombinace vitam%C3%ADn%C5%AF%2C miner%C3%A1l%C5%AF a enzym%C5%AF slad%C4%9Bna na samou hranici sou%C4%8Dasn%C3%BDch mo%C5%BEnost%C3%AD. Synergie jednotliv%C3%BDch slo%C5%BEek zaji%C5%A1%C5%A5uje vysokou %C3%BA%C4%8Dinnost p%C5%99%C3%ADpravku.

Zdraví u nás - Multivitamíny, minerály plus enzymy
Zdraví u nás - Multivitamíny, minerály plus enzymy

Určitě jste již vyzkoušeli nějaký multivitaminový přípravek. Obzvláště na začátku podzimu a jara jich reklama nabízí celou paletu. Kamenem úrazu většiny těchto vícesložkových přípravků bývá:1. vzájemná součinnost jednotlivých složek (tzv. synergie) 2. Jejich vstřebatelnost (skutečná využitelnost organismem) Náš přípravek je co se týče těchto hledisek vyladěn až na samou hranici současných možností. Fy Trophic např. patří k průkopníkům v používání chelátové vazby. Využitelnost některých prvků se i zněkolikanásobí, jsou-li citlivě spojeny s jinou látkou (např: aminokyselinami) a tím je zcela napodoben přírodní proces.

Početná kombinace vitamínů, minerálů a enzymů sladěna na samou hranici současných možností. Synergie jednotlivých složek zajišťuje vysokou účinnost přípravku. Dle zkušeností stovek uživatelů a díky přehledu o podobných přípravcích na našem i světovém trhu, můžeme zodpovědně konstatovat v čem náš multivitaminový přípravek vyniká. Díky vysokému obsahu vitaminů skupiny B překoná většinu tzv. protistresových přípravků. Účinek našeho přípravku na změnu nálady a celkovou psychickou pohodu pocítíte již do několika hodin. Je tedy vhodný např. i pro řidiče, kteří jsou vystaveni neustálému podvědomému stresu. Další raritou je obsah enzymů bromelinu a papainu. O jejich účincích se dočtete v materiálech Super Bromelin+Papain. Dále je to kyselina PABA, která blahodárně působí na pokožku a mořská řasa Kelp, kterou můžete najít i v našem přípravku LKVB6. Tyto látky budete hledat v jiných multivitaminových přípravcích dost těžko. Je to hlavně pro jejich vysokou cenu (týká se hlavně enzymů bromelinu a papainu). Znovu je třeba zdůraznit chelátovou vazbu minerálů, která je v našem přípravku skutečně na nejvyšší úrovni. Důležité minerály se tak dostanou ve vašem těle přesně na ta správná místa.

Zdroj: Zdraviunas.klasmlm.cz

Nepřehlédněte

Zdravé recepty pro každý týden

Zdravé recepty pro každý týden

7.1. | 02:43 Zdravepondeli.cz

Zdravé recepty na každý týden jako inspirace pro racionální…

Osobný tréner

Osobný tréner

21.10. | 11:34 Sparring.sk

Ak chcete zmeniť svoj život a konečne sa začať hýbať, už…

Moje zkušenosti s Andropharmia Slim

Moje zkušenosti s Andropharmia Slim

19.10. | 21:37 Klikacvak.cz

Přebytečné kilogramy mě vždy trápily. Vyzkoušela jsem mnoho…

Nenechte se mýlit: Odpouštění je nesmysl!

Nenechte se mýlit: Odpouštění je nesmysl!

16.10. | 11:17 Zivotbezhranic.cz

Odpuštění - proces, kterým procházíme naprosto všichni, a to…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym