Lidé

Den solidarity s nenarozenými dětmi

Anonym

19:04 | 5.11.2009
Anonym

Hodnocení

I dnes budou 4 000 příslušníků naší generace navždy umlčeny. I dnes budou zabity 4 000 nenarozených dětí. Jediným jejich proviněním bude jejich věk a bezbrannost.

Den solidarity s nenarozenými dětmi
Den solidarity s nenarozenými dětmi

I dnes budou 4 000 příslušníků naší generace navždy umlčeny. I dnes budou zabity 4 000 nenarozených dětí. Jejich jediným proviněním bude jejich věk a bezbrannost. Dnes povstanu a budu sdílet svůj sen, svou ideu a svou vizi se světem.

V úterý 20. října se statisíce středoškolských a vysokoškolských studentů ve Spojených státech i řadě dalších zemí vydaly do školy s ústy přelepenými červenou páskou s nápisem LIFE (život) a s letáky, které rozdávaly kolemjdoucím. Šlo o akci nazvanou Pro-life Day of Silent Solidarity, vyjádření solidarity s bezbrannými nenarozenými dětmi a protest proti jejich zabíjení, který organizuje sdružení Stand True Ministries s podporou dalších pro-life organizací.

Iniciativa vznikla v roce 2004 ve Spojených státech. Od roku 1973, kdy byly pomocí zmanipulovaného soudního procesu zrušeny všechny zákony chránící práva dítěte před narozením, bylo v USA legálně zabito více než 50 milionů nenarozených dětí. Každý den jich o život přijdou průměrně čtyři tisíce. Jsou zabíjeny nesmírně krutými způsoby - roztrháním či rozřezáním zaživa, rozdrcením lebky, leptáním toxickými látkami nebo injekcemi s jedem. Jde o násilí, který by bylo těžko tolerováno, kdyby se neodehrávalo ve skrytu, za zavřenými dveřmi potratových klinik.

Celodenní mlčení je výrazem úcty k temto nevinným obětem, které jsou jinak přehlíženy a ignorovány. A jak dodává Bryan Kemper, "tím, že studenti odmítnou celý den mluvit, způsobí, že se zabíjení nenarozených dětí stane nejdiskutovanějším tématem v celé škole... Dnešní mladá generace už má dost tohoto nesmyslného násilí a je odhodlána tento holokaust nenarozených ukončit."

Zdroj: Pro-Zivot.pise.cz

Nepřehlédněte

Zemřel herec a dirigent Pavel Vondruška, člen Divadla…

Zemřel herec a dirigent Pavel Vondruška, člen Divadla Járy Cimrmana

7.2. | 09:10 Aktualne.centrum.cz

Herec a dirigent podlehl v nemocnici zranění, bylo mu 85 let

otevřený dopis

otevřený dopis

6.2. | 17:35 Unipa.cz

unipa, unie porodních asistentek je sdružuje porodní…

Zážitek z jedné vyučovací hodiny na romské škole. Blog…

Zážitek z jedné vyučovací hodiny na romské škole. Blog - Václav Vrána

1.2. | 11:30 Vaclavvrana.blog.idnes.cz

Politická satira, myslím si, že je jí stále málo. Upozorňuji…

KOMENTÁŘ: Co bude dál? Armáda, Mubarak, islamisté

KOMENTÁŘ: Co bude dál? Armáda, Mubarak, islamisté

31.1. | 08:46 Zpravy.idnes.cz

Situace v Egyptě připomíná Írán roku 1979. Západu se může…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost